Besøg Lyngs Idrætsefterskole på Efterskolernes Aften

Den 9. januar fra kl. 18-21

På Efterskolernes Aften byder vi indenfor til åbent hus for alle, der vil blive klogere på, hvordan det er at gå på Lyngs Idrætsefterskole.

Gang i skolen

Rundt om på skolen vil der være gang i træningen. På fodboldbanen, i håndboldhallen, i springcenteret og gymnastiksalen. Her har I mulighed for at lære vores trænere bedre at kende og opleve, hvordan vi går til idrætten på Lyngs.

Fodbold for drenge på Lyngs Idrætsefterskole
Håndbold for piger på Idrætsefterskole

Rundvisninger med nuværende elever

Vores søde elever vil give rundvisninger, så I kan komme rundt og se alle krogene på skolen. Fra de gode idrætsfaciliteter og klasselokaler til spisesal, aula og værelsesgange.

Forstanderen fortæller

Lærerne trisser rundt på skolen – klar til at svare på jeres spørgsmål og snakke med jer om, hvad Lyngs Idrætsefterskole er for et sted. Desuden samler vores forstander, Søren Toft, dem, der har lyst i spisesalen klokken 19.00, hvor han vil fortælle om skolen, vores værdier, hverdag og fællesskab.

Praktiske informationer

Gratis indmelding
Som altid er der gratis indmelding til Efterskolernes Aften. Melder du dig ind på dagen, sparer du således 360 kr.

Parkering
Vi ved af erfaring, at det kan blive lidt småt med parkeringspladser. Der kan parkeres: I skolegården, ved beachvolleybanen, på græsset sydvest for fodboldbanen, og ellers er det muligt at holde ude langs vejen.