Elevforeningen

”En gang i livet, altid i hjertet” er en sætning der har stor betydning for de fleste tidligere efterskoleelever, og naturligvis også for jer Lyngselever der i gennem tiden er kommet. Livet fortsætter, men vores årgang og skole vil forblive i hjertet.
Vi vil med opstart af Elevforeningen skabe muligheder for at vi kan mødes til forskellige arrangementer på og udenfor skolen, både sammen med vores årgang, men også med de andre, idet mange jo kender hinanden fra deres hjemegn. Vi vil have fællesskab, vi vil have det sjovt, vi vil have oplevelser, og vi vil ha’ fest. Samtidig vil vi gerne være med til at udbrede kendskabet til Lyngs Idrætsefterskole.

 

På Lyngs Idrætsefterskole hjælper eleverne hinanden
Gruppearbejde med pigerne

Mange ideer og tanker til hvad en elevforening skal lave har været på bordet i arbejdsgruppen. Gl. elevhold i gymnastik, fodbold og håndbold mellem årgange, foredrag, kanoture, skiture, og meget andet. Vil der være interesse for en årbog er det noget foreningen også kan lave. Kun fantasien sætter grænser. Vi vil dog så vidt mulig sikre, at der er noget for alle årgange. Vi vil lade den kommende bestyrelse tage beslutningen om hvad og hvor meget der skal fyldes i aktivitetskalenderen.

Kontakt til elevforeningen:

elevforening@l-i-e.dk

Tilmelding til arrangementer:

tilmelding@l-i-e.dk

Gruppe ikon

Gl. Elevdag 2017

Tidspunktet for arrangementet bliver  d. 18. marts 2017.
Programmet for dagen og tilmeldingen kommer på elevforeningens Facebook i løbet af januar.