Lyngs Idrætsefterskole søger pr. 1/8-2019 en dansklærer med passion for håndbold.

 

Lyngs Idrætsefterskole søger en glad, initiativrig, seriøs og dygtig medarbejder.

Du skal have læreruddannelsen i dansk eller tilsvarende kvalifikationer, og samtidig vil det være en stor fordel, hvis du brænder for håndbolden. Der vil desuden være mulighed for at blive en del af uddannelsesvejledningen, eller nogle af de mange andre forskellige opgaver, der er på en efterskole. Vi vægter det hele menneske højt, så det er vigtigt, at du har lyst til at være sammen med unge mennesker, og at du i samarbejde med skolens øvrige medarbejdere, kan være med til at skabe en god sammenhæng i elevernes ofte travle hverdag.

Stillingen er på fuldtid, og der vil udover undervisningen være behov for, at du kan dække tilsyn i både hverdage og weekender, samt deltage i rejser, ture og arrangementer i løbet af året.

Skolen er veludbygget med to haller, kunstgræsbane og gode faciliteter til gymnastikken, samt gode og tidsvarende lokaler til de boglige fag.

Lyngs Idrætsefterskole har 136 super søde elever og 27 dygtige og engagerede medarbejdere. Skolen ligger på Thyholm med gode togforbindelser til både Struer og Thisted.

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at ringe til skolen på tlf.: 97 87 80 05 eller til forstander Søren Toft på tlf.: 20 76 17 46.

Din ansøgning sendes til:      forstander@l-i-e.dk

Ansøgningsfrist den 26. maj 2019 – samtalerne forventes afholdt i uge 22.

.