Ledige stillinger

Vi har lige nu to ledige stillinger

Lærer til dansk, engelsk og crossfit søges pr. 1/8 2020

 

Vi søger en aktiv, glad og initiativrig lærer, som har lyst til at være en del af vores fantastiske efterskole.

Du skal kunne dække fagene:

Dansk og engelsk – desuden meget gerne have interesse for fysisk træning.

Stillingen er en fuldtidsstilling og indeholder undervisning i fagene dansk og engelsk. Derfor søger vi en person, der er læreruddannet, eller besidder tilsvarende kvalifikationer. Samtidig skal du brænde for dine fag og have en kæmpe lyst til at arbejde sammen med unge mennesker både i og udenfor timerne.

I forhold til fysisk træning har vi en drøm om at give eleverne flere muligheder og endnu mere struktur. Vi søger derfor også en lærer med interesse for styrketræning, som i samarbejde med de øvrige lærere kan udvikle vores fitnessdel.

Stillingen indeholder alle de ting, der er med til at gøre efterskolelivet helt særligt både for elever og de ansatte. Der er deltagelse i udlandsture, vagtopgaver, forskellige arrangementer på skolen, ansvar for en kontaktgruppe og et godt og tæt sammenhold med dine kolleger på tværs af lærerteam, køkken, pedelteam, administration og ledelse.

Lyngs Idrætsefterskole har 136 elever og 27 dygtige medarbejdere, som alle prioriterer glæden, smilet og det fælles samvær rigtig højt. Vi har fire lige højt prioriterede områder, nemlig fodbold, håndbold, gymnastik (spring og rytme) og de boglige fag.

Skolen er veludbygget med to haller, kunstgræsbane og gode faciliteter til såvel styrketræning som gymnastikken, samt gode og tidsvarende lokaler til de boglige fag.

Vi kan evt. være behjælpelig med bolig i forbindelse med skolen.

Lyngs Idrætsefterskole ligger på det naturskønne Thyholm i landsbyen Lyngs, tæt ved fjorden og med gode transportmuligheder til de omkringliggende større byer.

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at ringe til skolen på tlf.: 97 87 80 05 eller til forstander Søren Toft på tlf.: 20 76 17 46.

Din ansøgning sendes til:               forstander@l-i-e.dk

Ansøgningsfrist den 3. april 2020

Samtaler aftales efter ansøgningsfristen.

Vi søger en seriøs og dygtig gymnastiklærer til vores fantastiske gymnastikteam.

Ansættelse pr. 1. august 2020.

Da en af vores dygtige gymnastiklærere vil til at læse, søger vi en gymnastiklærer til pigegymnastik, som kan indgå i vores fantastiske lærerteam. Du skal kunne undervise i pigegymnastik og fællesgymnastik samt rytme og dans, og skal i samarbejde med de tre øvrige gymnastiklærere udvikle det årlige opvisningsprogram. Derudover har vi brug for støtteundervisning i forskellige boglige fag, afhængigt af elevernes behov, så vi hører gerne, hvad du ellers kan byde ind med.

På Lyngs Idrætsefterskole er vi seriøse omkring idrætten, hvor vi har høje forventninger til både elever og undervisere. Vi har fire linjer; håndbold, fodbold, spring og rytme, som er lige højt prioriterede, og vi forsøger i fællesskab at give eleverne nogle unikke oplevelser omkring idrætten.

Der vil blive tale om opgaver som vagtlærer og deltagelse i ture mm. – vi tager både til Playitas på Fuerteventura i uge 47 og på ski i Østrig i uge 4, og i 2021 deltager vi desuden i Landsstævnet.
Vi lægger vægt på at du er fleksibel, dygtig omkring dit fag, og at du gerne vil involvere dig med eleverne og dine kolleger i dagligdagen på skolen.
Lyngs Idrætsefterskole er en Grundtvigsk efterskole med 136 elever i 9. og 10. klasse. Vi har et godt og velfungerende medarbejderteam på 27 ansatte. Vi har en veludbygget skole med gode faciliteter som kunstgræsbane, hal, spring- og dansesal med springgrav, et helt nyt springcenter og gode undervisningslokaler beliggende i et naturskønt område på Thyholm.

Stillingen er en fast stilling på 90%.

Skolen kan tilbyde at hjælpe med en bolig.

Vil du vide mere om stillingen eller Lyngs Idrætsefterskole kan du finde os på www.l-i-e.dk, eller ringe til forstander Søren Toft på tlf. 97878005  – mobil: 20761746

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningen skal være skolen i hænde senest lørdag d. 6. april 2020. Den kan sendes til skolen eller mailes på: forstander@l-i-e.dk

Att. Søren Toft
Lyngs Idrætsefterskole
Jestrupvej 8, Lyngs
7790 Thyholm

Samtalen vil bestå af både en praktisk-/undervisningsdel og en snak med ansættelsesudvalget, og vil foregå på skolen. Tidspunktet aftaler vi nærmere efter ansøgningsfristen.