Ledige stillinger

Lige nu har vi to ledige stillinger. Se mere længere nede på siden.

Lærer til tysk søges pr. 1/10 2019 eller hurtigst muligt derefter.

Vi søger en aktiv, glad og initiativrig lærer, som har lyst til at være en del af vores fantastiske efterskole.

Du skal kunne dække faget:

Tysk og/eller kunne dække tilsyn og andre opgaver

 

Stillingen er en fuldtidsstilling som barselsvikar i et år og indeholder undervisning i de faget tysk, på tre tyskhold. Derfor  søger vi en person, der er læreruddannet, eller besidder tilsvarende kvalifikationer. Samtidig skal du brænde for dit fag og have en kæmpe lyst til at arbejde sammen med unge mennesker både i og udenfor timerne.

Vi har mulighed for at dele stillingen i en undervisningsdel og en del med tilsyn og øvrige opgaver, så kan du f.eks. dække tysk, men ikke på fuldtid, vil vi meget gerne høre fra dig.

Stillingen indeholder alle de ting, der er med til at gøre efterskolelivet helt særligt både for elever og de ansatte. Der er deltagelse i udlandsture, vagtopgaver, forskellige arrangementer på skolen, ansvar for en kontaktgruppe og et godt og tæt sammenhold med dine kolleger på tværs af lærerteam, køkken, pedelteam, administration og ledelse.

Lyngs Idrætsefterskole har 136 elever og 26 dygtige medarbejdere, som alle prioriterer glæden, smilet og det fælles samvær rigtig højt. Vi har fire lige højt prioriterede områder, nemlig fodbold, håndbold, gymnastik (spring og rytme) og de boglige fag.

Skolen er veludbygget med to haller, kunstgræsbane og gode faciliteter til gymnastikken, samt gode og tidsvarende lokaler til de boglige fag.

Lyngs Idrætsefterskole ligger på det naturskønne Thyholm i landsbyen Lyngs, tæt ved fjorden og med gode transportmuligheder til de omkringliggende større byer.

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at ringe til skolen på tlf.: 97 87 80 05 eller til forstander Søren Toft på tlf.: 20 76 17 46.

Din ansøgning sendes til:               forstander@l-i-e.dk

Ansøgningsfrist den 15. sep. 2019

Der vil være samtaler i uge 38.

Se mere på www.l-i-e.dk

 

 

Vi søger en seriøs og dygtig gymnastiklærer til vores fantastiske gymnastikteam.

Ansættelse pr. 1. november 2019, eller hurtigst muligt derefter.

Da en af vores dygtige gymnastiklærere er blevet gravid, søger vi en gymnastiklærer til pigegymnastik, som kan indgå i vores fantastiske lærerteam. Du skal kunne undervise i pigegymnastik og fællesgymnastik samt rytme og skal i samarbejde med de tre øvrige gymnastiklærere udvikle det årlige opvisningsprogram. Derudover har vi brug for støtteundervisning i forskellige boglige fag, afhængigt af elevernes behov, så vi hører gerne, hvad du ellers kan byde ind med.

På Lyngs Idrætsefterskole er vi seriøse omkring idrætten, hvor vi har høje forventninger til både elever og undervisere. Vi har fire linjer; håndbold, fodbold, spring og rytme, som er lige højt prioriterede, og vi forsøger i fællesskab at give eleverne nogle unikke oplevelser omkring idrætten.

Der vil i nogen grad blive tale om opgaver som vagtlærer og deltagelse i ture mm. – vi tager både til Playitas på Fuerteventura i uge 47 og på ski i Østrig i uge 4.
Vi lægger vægt på at du er fleksibel, dygtig omkring dit fag, og at du gerne vil involvere dig med eleverne i dagligdagen på skolen.
Lyngs Idrætsefterskole er en Grundtvigsk efterskole med 136 elever i 9. og 10. klasse. Vi har et godt og velfungerende medarbejderteam på 27 ansatte. Vi har en veludbygget skole med gode faciliteter som kunstgræsbane, hal, spring- og dansesal med springgrav, et helt nyt springcenter og gode undervisningslokaler beliggende i et naturskønt område på Thyholm.

Da stillingen er et barselsvikariat, er den som udgangspunkt tidbegrænset, og vil være for en periode på ca. 1 år.

Skolen kan tilbyde at hjælpe med en bolig.

Vil du vide mere om stillingen eller Lyngs Idrætsefterskole kan du finde os på www.l-i-e.dk, eller ringe til forstander Søren Toft på tlf. 97878005  – mobil: 20761746

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Ansøgningen skal være skolen i hænde senest lørdag d. 28. sep. 2019. Den kan sendes til skolen eller mailes på: forstander@l-i-e.dk

Att. Søren Toft
Lyngs Idrætsefterskole
Jestrupvej 8, Lyngs
7790 Thyholm

Samtalen vil bestå af både en praktisk-/undervisningsdel og en snak med ansættelsesudvalget, og vil foregå i uge 40.