Ledige stillinger

Vi søger en seriøs og dygtig gymnastiklærer til vores fantastiske gymnastikteam.

Ansættelse pr. 1. november 2019, eller hurtigst muligt derefter.

Da en af vores dygtige gymnastiklærere er blevet gravid, søger vi en gymnastiklærer til pigegymnastik, som kan indgå i vores fantastiske lærerteam. Du skal kunne undervise i pigegymnastik og fællesgymnastik samt rytme og skal i samarbejde med de tre øvrige gymnastiklærere udvikle det årlige opvisningsprogram. Derudover har vi brug for støtteundervisning i forskellige boglige fag, afhængigt af elevernes behov, så vi hører gerne, hvad du ellers kan byde ind med.

På Lyngs Idrætsefterskole er vi seriøse omkring idrætten, hvor vi har høje forventninger til både elever og undervisere. Vi har fire linjer; håndbold, fodbold, spring og rytme, som er lige højt prioriterede, og vi forsøger i fællesskab at give eleverne nogle unikke oplevelser omkring idrætten.

Der vil i nogen grad blive tale om opgaver som vagtlærer og deltagelse i ture mm. – vi tager både til Playitas på Fuerteventura i uge 47 og på ski i Østrig i uge 4.
Vi lægger vægt på at du er fleksibel, dygtig omkring dit fag, og at du gerne vil involvere dig med eleverne i dagligdagen på skolen.
Lyngs Idrætsefterskole er en Grundtvigsk efterskole med 136 elever i 9. og 10. klasse. Vi har et godt og velfungerende medarbejderteam på 27 ansatte. Vi har en veludbygget skole med gode faciliteter som kunstgræsbane, hal, spring- og dansesal med springgrav, et helt nyt springcenter og gode undervisningslokaler beliggende i et naturskønt område på Thyholm.

Da stillingen er et barselsvikariat, er den som udgangspunkt tidbegrænset, og vil være for en periode på ca. 1 år.

Skolen kan tilbyde at hjælpe med en bolig.

Vil du vide mere om stillingen eller Lyngs Idrætsefterskole kan du finde os på www.l-i-e.dk, eller ringe til forstander Søren Toft på tlf. 97878005  – mobil: 20761746

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Ansøgningen skal være skolen i hænde senest lørdag d. 28. sep. 2019. Den kan sendes til skolen eller mailes på: forstander@l-i-e.dk

Att. Søren Toft
Lyngs Idrætsefterskole
Jestrupvej 8, Lyngs
7790 Thyholm

Samtalen vil bestå af både en praktisk-/undervisningsdel og en snak med ansættelsesudvalget, og vil foregå i uge 40.